Showing all 4 results

OLIVOS PERFUMES SERIES SAHARA BREEZE 250 GR

740 Lek
Me aromën dhe butësinë e tij të veçantë, sapuni “Olivos Perfumes Sahara Breeze” ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Sahara Breeze” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Olivos ka kënaqësinë t’ju prezantojë sapunin “Sahara Breeze” me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër. Përjetoni një atmosferë relaksuese, e cila bazohet para së gjithash te cilësia dhe tradita. Sapuni “Olivos Perfumes Sahara Breeze” ka në formulë vaj ulliri 100% ekstra të virgjër dhe ju ofron një përvojë të paharrueshme. Me aromën e këndshme dhe butësinë karakteristike, sapuni ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Sahara Breeze” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Aroma e sapunit do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Shkretëtira e Saharës në Afrikën e Veriut është edhe burimi i frymëzimit të këtij sapuni. Për shekuj me radhë, njerëzit i kanë ditur vlerat shëndetësore të vajit të ullirit. Sapuni “Olivos Perfumes Sahara Breeze” do të rigjallërojë lëkurën, flokët dhe fytyrën tuaj me cilësinë më të mirë të vajit ekstra të virgjër dhe përbërësve të tjerë cilësorë. “Olivos Perfumes Sahara Breeze” ju ofron një përvojë unike duke u kujdesur për trupin, fytyrën dhe flokët.

OLIVOS PERFUMES SERIES SPICE ROUTE 250 GR

740 Lek
Me aromën dhe butësinë e tij të veçantë, sapuni “Olivos Perfumes Spice Route” ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Spice Route” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Sapuni “Olivos Perfumes Spice Route” ju ofron një përvojë unike së bashku me kujdesin ndaj lëkurës së trupit, fytyrës dhe flokëve, duke larguar të gjitha toksinat. Olivos ka kënaqësinë t’ju prezantojë sapunin “Spice Route” me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër. Linja e sapunëve “Olivos Perfumes” ju ofron një eksperiencë unike në dush. Me aromën e këndshme dhe butësinë karakteristike, sapuni ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Spice Route” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Aroma e sapunit “Spice Route” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Olivos është frymëzuar nga rruga e shekullore se tregtisë së erëzave për prodhimin e këtij sapuni. Sapuni “Olivos Perfumes Spice Route” ushqen dhe hidraton lëkurën, fytyrën dhe flokët, ndërkohë që aroma e tij do t’ju kënaqë hundët. “Olivos Perfumes Spice Route” ju ofron një përvojë unike duke u kujdesur për trupin, fytyrën dhe flokët, si dhe duke larguar toksinat.

OLIVOS PERFUMES SERIES SENSATIONAL MALDIVES 250 GR

740 Lek
Me aromën dhe butësinë e tij të veçantë, sapuni “Olivos Perfumes Sensational Maldives” ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Sensational Maldives” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Olivos ka kënaqësinë t’ju prezantojë sapunin “Sensational Maldives” me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër. Linja e sapunëve “Olivos Perfumes” ju ofron një eksperiencë unike në dush. Me aromën e këndshme dhe butësinë karakteristike, sapuni ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Sensational Maldives” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Aroma e sapunit “Olivos Perfumes Sensational Maldives” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Maldivet janë të njohura në mbarë botën për shërbimin që ofrojnë në SPA dhe mirëmbajtjen e turpit. Olivos është gati që t’jua mundësojë këtë përvojë. Vaji natyral i ullirit të gjirit të Edermitit dhe aromat relaksuese të brigjeve të Mesdheut janë harmonizuar më së miri duke u frymëzuar te ndjesitë e Malvideve. Sapuni “Olivos Perfumes Sensational Maldives” ju mrekullon dhe ju ofron një përvojë unike duke u kujdesur për trupin, fytyrën dhe flokët.

OLIVOS PERFUMES SERIES COTE D’AZUR GLITTER 250 GR

740 Lek
Me aromën dhe butësinë e tij të veçantë, sapuni “Olivos Perfumes Cote D’Azur Glitter” ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Cote D’Azur Glitter” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Olivos ka kënaqësinë t’ju prezantojë sapunin “Cote D’Azur Glitter” me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër. Linja e sapunëve “Olivos Perfumes” ju ofron një eksperiencë unike në dush. Me aromën e këndshme dhe butësinë karakteristike, sapuni ushqen lëkurën dhe e pastron atë në thellësi. Shkuma kremoze e sapunit “Olivos Perfumes Cote D’Azur Glitter” hidraton lëkurën dhe i jep asaj një shkëlqim të mëndafshtë. Aroma e tij do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Për shumë vite, bregdeti francez i Cote D’Azur shërben si mikpritës për shumë festivale, pushime të veçanta dhe festa magjepsëse. Olivos ju ofron kënaqësinë më të madhe me dizajnin cilësor dhe elegant si dhe me përbërësit natyralë. Sapuni “Olivos Perfumes Cote D’Azur Glitter” ju mrekullon dhe ju ofron një përvojë unike duke u kujdesur për trupin, fytyrën dhe flokët.