Showing all 9 results

Ottoman Bath Luxuries 250 GR SOAP BAR &100 GR SOAP POWDER

2,025 Lek
Në setin e ri 2O2O do të gjeni një sapun pluhur dhe një tjetër artizanal të linjës Ottoman Luxuries. I gjithë seti është: •Artizanal •Kurativ •Pa Parabene •I testuar dermatologjikisht •Pa sulfate

OLIVOS OTTOMAN BATH LUXURIES CINTEMANI GIFT SET

2,850 Lek
2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER Një dhuratë fantastike për veten dhe të dashurit tuaj, seti “Olivos Ottoman Bath” ka gjithçka që ju duhet për detoksin e trupit. Sapunët me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër janë produkte artizanale, natyrale, të dedikuar tërësisht lehtësimit të trupit, mendjes dhe shpirtit. Seti “Olivos Ottoman Bath Luxuries” është frymëzuar nga epoka osmane dhe është krijuar sipas recetës historike, tradicionale dhe kulturore, duke e bërë kështu një sapun unik me aromën magjepsëse të hamameve turk. Përdoreni këtë set të mrekullueshëm për të sjellë përvojën e banjës turke në shtëpinë tuaj. Ky sapun ndërthur dizajnin unik kulturor me luksin e kohëve moderne. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një set sapunësh artizanalë. Produktet e mrekullueshme që gjenden brenda kutisë elegante mund të përdoren për trupin, fytyrën dhe flokët. Përkëdhelni veten dhe të dashurit tuaj me këtë set sapunësh. Sapunin me kokrriza mund ta vendosni në dhomën e gjumit, në banjë ose në makinë për të krijuar një atmosferë të këndshme dhe aromatike. Sapunin kokrrizor mund ta përdorni edhe gjatë seancave të manikyrit apo pedikyrit për të marrë ushqyesit e duhur për duart dhe këmbët.

OLIVOS PERFUMES GIFT SET SAINT TROPEZ GLAMOUR 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,925 Lek
Një dhuratë mjaft elegante për të dashurit tuaj. Seti me katër produkte përmban dy sapunë të plotë dhe dy sapunë kokrrizorë që ju ushqejnë dhe mrekullojnë në të gjitha kuptimet. Bëjani këtë dhuratë kaq luksoze dhe cilësore vetes ose njerëzve tuaj të dashur. Aroma frymëzuese e sapunëve “Saint Tropez Glamour” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Sapuni kokrrizor do t’ju magjepsë dhe relaksojë gjatë seancave të banjës nëse e hidhni në vaskë. Sapunët kokrrizorë mund t’i mbani edhe në gardërobë që t’ju jepni rrobave aromë freskie dhe në makinë. Gjithashtu mund ta përdorni në seancat e manikyrit dhe pedikyrit për të ushqyer dhe trajtuar duart dhe këmbët.

OLIVOS PERFUMES GIFT SET COTE D’AZUR GLITTER 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,925 Lek
Një dhuratë mjaft elegante për të dashurit tuaj. Seti me katër produkte përmban dy sapunë të plotë dhe dy sapunë kokrrizorë që ju ushqejnë dhe mrekullojnë në të gjitha kuptimet. Bëjani këtë dhuratë kaq luksoze dhe cilësore vetes ose njerëzve tuaj të dashur. Aroma frymëzuese e sapunëve “Cote D’Azur Glitter” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Sapuni kokrrizor do t’ju magjepsë dhe relaksojë gjatë seancave të banjës nëse e hidhni në vaskë. Sapunët kokrrizorë mund t’i mbani edhe në gardërobë që t’ju jepni rrobave aromë freskie dhe në makinë. Gjithashtu mund ta përdorni në seancat e manikyrit dhe pedikyrit për të ushqyer dhe trajtuar duart dhe këmbët.

OLIVOS PERFUMES GIFT SET MYSTIC NILE 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,925 Lek
Një dhuratë mjaft elegante për të dashurit tuaj. Seti me katër produkte përmban dy sapunë të plotë dhe dy sapunë kokrrizorë që ju ushqejnë dhe mrekullojnë në të gjitha kuptimet. Bëjani këtë dhuratë kaq luksoze dhe cilësore vetes ose njerëzve tuaj të dashur. Aroma frymëzuese e sapunëve “Mystic Nile” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Sapuni kokrrizor do t’ju magjepsë dhe relaksojë gjatë seancave të banjës nëse e hidhni në vaskë. Sapunët kokrrizorë mund t’i mbani edhe në gardërobë që t’ju jepni rrobave aromë freskie dhe në makinë. Gjithashtu mund ta përdorni në seancat e manikyrit dhe pedikyrit për të ushqyer dhe trajtuar duart dhe këmbët.

OLIVOS PERFUMES GIFT SET AMAZON FRESHNESS 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,925 Lek
Një dhuratë mjaft elegante për të dashurit tuaj. Seti me katër produkte përmban dy sapunë të plotë dhe dy sapunë kokrrizorë që ju ushqejnë dhe mrekullojnë në të gjitha kuptimet. Bëjani këtë dhuratë kaq luksoze dhe cilësore vetes ose njerëzve tuaj të dashur. Aroma frymëzuese e sapunëve “Amazon Freshness” do t’ju falë freskinë në çdo banjë që bëni. Sapuni kokrrizor do t’ju magjepsë dhe relaksojë gjatë seancave të banjës nëse e hidhni në vaskë. Sapunët kokrrizorë mund t’i mbani edhe në gardërobë që t’ju jepni rrobave aromë freskie dhe në makinë. Gjithashtu mund ta përdorni në seancat e manikyrit dhe pedikyrit për të ushqyer dhe trajtuar duart dhe këmbët.

OLIVOS OTTOMAN BATH LUXURIES SELJUK 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,850 Lek
Një dhuratë fantastike për veten dhe të dashurit tuaj, seti “Olivos Ottoman Bath” ka gjithçka që ju duhet për detoksin e trupit. Sapunët me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër janë produkte artizanale, natyrale, të dedikuar tërësisht lehtësimit të trupit, mendjes dhe shpirtit. Seti “Olivos Ottoman Bath Luxuries” është frymëzuar nga epoka osmane dhe është krijuar sipas recetës historike, tradicionale dhe kulturore, duke e bërë kështu një sapun unik me aromën magjepsëse të hamameve turk. Përdoreni këtë set të mrekullueshëm për të sjellë përvojën e banjës turke në shtëpinë tuaj. Ky sapun ndërthur dizajnin unik kulturor me luksin e kohëve moderne. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një set sapunësh artizanalë. Produktet e mrekullueshme që gjenden brenda kutisë elegante mund të përdoren për trupin, fytyrën dhe flokët. Përkëdhelni veten dhe të dashurit tuaj me këtë set sapunësh. Sapunin me kokrriza mund ta vendosni në dhomën e gjumit, në banjë ose në makinë për të krijuar një atmosferë të këndshme dhe aromatike. Sapunin kokrrizor mund ta përdorni edhe gjatë seancave të manikyrit apo pedikyrit për të marrë ushqyesit e duhur për duart dhe këmbët.

OLIVOS OTTOMAN BATH LUXURIES LOTUS 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,850 Lek
Një dhuratë fantastike për veten dhe të dashurit tuaj, seti “Olivos Ottoman Bath” ka gjithçka që ju duhet për detoksin e trupit. Sapunët me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër janë produkte artizanale, natyrale, të dedikuar tërësisht lehtësimit të trupit, mendjes dhe shpirtit. Seti “Olivos Ottoman Bath Luxuries” është frymëzuar nga epoka osmane dhe është krijuar sipas recetës historike, tradicionale dhe kulturore, duke e bërë kështu një sapun unik me aromën magjepsëse të hamameve turk. Përdoreni këtë set të mrekullueshëm për të sjellë përvojën e banjës turke në shtëpinë tuaj. Ky sapun ndërthur dizajnin unik kulturor me luksin e kohëve moderne. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një set sapunësh artizanalë. Produktet e mrekullueshme që gjenden brenda kutisë elegante mund të përdoren për trupin, fytyrën dhe flokët. Përkëdhelni veten dhe të dashurit tuaj me këtë set sapunësh. Sapunin me kokrriza mund ta vendosni në dhomën e gjumit, në banjë ose në makinë për të krijuar një atmosferë të këndshme dhe aromatike. Sapunin kokrrizor mund ta përdorni edhe gjatë seancave të manikyrit apo pedikyrit për të marrë ushqyesit e duhur për duart dhe këmbët.

OLIVOS OTTOMAN BATH LUXURIES TULIP 2X250 GR SOAP BAR 2X100 GR SOAP POWDER

2,850 Lek
Një dhuratë fantastike për veten dhe të dashurit tuaj, seti “Olivos Ottoman Bath” ka gjithçka që ju duhet për detoksin e trupit. Sapunët me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër janë produkte artizanale, natyrale, të dedikuar tërësisht lehtësimit të trupit, mendjes dhe shpirtit. Sapunin me kokrriza mund ta vendosni në dhomën e gjumit, në banjë ose në makinë për të krijuar një atmosferë të këndshme dhe aromatike. Sapunin kokrrizor mund ta përdorni edhe gjatë seancave të manikyrit apo pedikyrit për të marrë ushqyesit e duhur për duart dhe këmbët. Një dhuratë fantastike për veten dhe të dashurit tuaj, seti “Olivos Ottoman Bath” ka gjithçka që ju duhet për detoksin e trupit. Sapunët me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër janë produkte artizanale, natyrale, të dedikuar tërësisht lehtësimit të trupit, mendjes dhe shpirtit. Seti “Olivos Ottoman Bath Luxuries” është frymëzuar nga epoka osmane dhe është krijuar sipas recetës historike, tradicionale dhe kulturore, duke e bërë kështu një sapun unik me aromën magjepsëse të hamameve turk. Përdoreni këtë set të mrekullueshëm për të sjellë përvojën e banjës turke në shtëpinë tuaj. Ky sapun ndërthur dizajnin unik kulturor me luksin e kohëve moderne. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një set sapunësh artizanalë. Produktet e mrekullueshme që gjenden brenda kutisë elegante mund të përdoren për trupin, fytyrën dhe flokët. Përkëdhelni veten dhe të dashurit tuaj me këtë set sapunësh.