DYQANET TONA

VIZITONI ZYRAT
TONA NË TIRANË

Rruga Petro Nini Luarasi
Kodi Postar 1023, Tiranë, AL

PYETJE INFORMUESE

PYETJET E BËRA MË SHPESH

Po, ju do të merrni të njëjtin produkt ose pako ekzaktësisht si në foto. Të gjitha produktet paketohen me kujdes dhe me stil të veçantë.

Pasi të kryeni porosinë me sukses ju do të merrni automatikisht konfirmimin e porosisë në adresën tuaj të emailit. Ju gjithashtu do të merrni një faturë të rregullt TVSH nga postieri i cili do të dorëzoj pakon tek ju.

Jo, produktet nuk mund të kthehen pasi ambalazhi të jetë hapur.

Po, ne e perditësojmë stokun gjithmonë me kalimin e kohës.

Ne bëjmë dërgesa në të gjitha qytetet e Shqipërisë. Kostoja e transportit është 100 Lek për Tiranën, 250 Lek për rrethinat e Tiranës dhe 300 Lek për transportin në qytetet e tjera.

NA KONTAKTONI

Cel: +355-69-605-0505
Cel: +355-69-350-0004
Cel: +355-69-350-0006

Tel: +355-445-333-35

Adresa: Rr. Petro Nini Luarasi
Kodi Postar 1023, Tiranë

Email: info@olivos.al

INFORMACION PËR NE

NA KONTAKTONI PËR ÇDO PYETJE