Showing all 3 results

OLIVOS OTTOMAN BATH SERIES RUMI 2X100 GR

860 Lek
Zbut lëkurën dhe trajton celulitin. Është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave dhe infeksioneve fungale (mykut). U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Gjethet e ullirit që ndodhen në përbërjen e sapunit “Olivos Ottoman Bath Rumi” pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi. Ky sapun, e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të butë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Gjethet e ullirit në përmbajtje të sapunit “Olivos Ottoman Bath Rumi” pastrojnë lëkurën në thellësi, duke larguar qelizat e vdekura. Me kombinimin e përbërësve më cilësorë, ky sapun origjinal e bën lëkurën më të bardhë dhe më të lëmuar se më parë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Rumi” është bërë me recetën sekrete dhe historike të epokës osmane, e cila karakterizohet nga aroma klasike dhe e mprehtë e hamamit turk. Sapuni “Ottoman Bath Rumi” është i licencuar dhe unik në treg, me një paktim origjinal që i përket Perandorisë Osmane. Që nga epoka osmane, rituali i larjes ka qenë më shumë se një pastrim i thjeshtë. Është mundësia për t’u zhytur në një atmosferë autentike luksi. Esenca e hamameve turke do t’ju bëjë që ta harroni botën e jashtme, duke i dhënë mundësi gjallërimi trupit, mendjes dhe shpirtit. Esenca e hamameve turke do t’ju bëjë që ta harroni botën e jashtme, duke i dhënë mundësi gjallërimi trupit, mendjes dhe shpirtit. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Rumi” përdoret për trajtimin e celulitit. Zbut lëkurën dhe është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave, irritimeve dhe infeksioneve fungale të lëkurës. U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Gjethet e ullirit që ndodhen në përmbajtje të sapunit “Olivos Ottoman Bath Rumi” e pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Rumi” është me përmbajtje vaj ulliri 100% ekstra i virgjër, për t’ju ofruar një përvojë unike teksa zhyteni në aromën e veçantë të tij gjatë larjes dhe pas saj. Brenda kutisë, janë dy sapunë të mbështjellë secili më vete, me një letër të bukur, të printuar me motive nga periudha osmane. Dizajni në sipërfaqen e kutisë është frymëzuar nga trashëgimia osmane. Pas përdorimit të sapunit natyral, ju mund ta përdorni kutinë e tij elegante si objekt zbukurimi ose mbajtëse bizhuterish. Pjesa e sipërme e kutisë është bazuar te kapelja tradicionale e perandorisë otomane, fezi. Ky sapun e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të butë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Rumi” sjell përvojën e famshme të hamamit turk në banjën tuaj.

OLIVOS OTTOMAN BATH SERIES CINQUE 2X100 GR

860 Lek
Zbut lëkurën dhe përdoret për trajtimin e celulitit. Është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave dhe infeksioneve fungale (mykut). U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Gjethet e ullirit që ndodhen në përbërjen e serisë së sapunëve “Ottoman” pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi. Ky sapun, e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të butë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve.. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Cinque” është bërë me recetën sekrete dhe historike të epokës osmane, e cila karakterizohet nga aroma klasike dhe e mprehtë e hamamit turk. Që nga epoka osmane, rituali i larjes ka qenë më shumë se një pastrim i thjeshtë. Është mundësia për t’u zhytur në një atmosferë autentike luksi. Sapuni “Ottoman Bath Cinque” është i licencuar dhe unik në treg, me një paktim origjinal që i përket Perandorisë Osmane. Esenca e hamameve turke do t’ju bëjë që ta harroni botën e jashtme, duke i dhënë mundësi gjallërimi trupit, mendjes dhe shpirtit. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Cinque” përdoret për trajtimin e celulitit. Zbut lëkurën dhe është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave, irritimeve dhe infeksioneve fungale të lëkurës. U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Gjethet e ullirit që ndodhen në përmbajtje të sapunit “Olivos Ottoman Bath Cinque” e pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Cinque” është me përmbajtje vaj ulliri 100% ekstra i virgjër, për t’ju ofruar një përvojë unike teksa zhyteni në aromën e veçantë të tij gjatë larjes dhe pas saj. Brenda kutisë, janë dy sapunë të mbështjellë secili më vete, me një letër të bukur, të printuar me motive nga periudha osmane. Ky sapun është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave, kruajtjeve dhe infeksioneve fungale. Trajtojeni veten me sapunin “Olivos Ottoman Bath Cinque” për të përjetuar përvojën e famshme të hamamit turk në banjën tuaj. Pas përdorimit të sapunit natyral, ju mund ta përdorni kutinë e tij elegante si objekt zbukurimi ose mbajtëse bizhuterish. Pjesa e sipërme e kutisë është bazuar te kapelja tradicionale e perandorisë otomane, fezi. Ky sapun e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të butë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Cinque” sjell përvojën e famshme të hamamit turk në banjën tuaj.

OLIVOS OTTOMAN BATH SERIES CLOVE 2X100 GR

860 Lek
Zbut lëkurën dhe trajton celulitin. Është mjaft efikas në trajtimin e ekzemave dhe infeksioneve fungale (mykut). U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Esenca e hamameve turke do t’ju bëjë që ta harroni botën e jashtme, duke i dhënë mundësi gjallërimi trupit, mendjes dhe shpirtit. Gjethet e ullirit që ndodhen në përmbajtje të sapunit “Olivos Ottoman Bath Clove” e pastrojnë lëkurën në thellësi, duke i dhënë një efekt të veçantë dhe natyral eksfoljimi. Sapuni “Olivos Ottoman Bath Clove” është bërë me recetën sekrete dhe historike të epokës osmane, e cila karakterizohet nga aroma klasike dhe e mprehtë e hamamit turk. Që nga epoka osmane, rituali i larjes ka qenë më shumë se një pastrim i thjeshtë. Është mundësia për t’u zhytur në një atmosferë autentike luksi. Sapuni “Ottoman Bath” me karafil është i licencuar dhe unik në treg, me një paktim origjinal që i përket Perandorisë Osmane. Brenda kutisë, janë dy sapunë të mbështjellë secili më vete, me një letër të bukur, të printuar me motive nga periudha osmane. Ky sapun, kombinon më së miri dizajnin unik kulturor me luksin e kohëve moderne. Përjetoni në maksimum përvojën e banjës turke me sapunët e veçantë të linjës osmane. Pas përdorimit të sapunit natyral, ju mund ta përdorni kutinë e tij elegante si objekt zbukurimi ose mbajtëse bizhuterish. Pjesa e sipërme e kutisë është bazuar te kapelja tradicionale e perandorisë otomane, fezi. Duke kombinuar përbërësit e cilësisë më të lartë, ky sapun, e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të butë. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve.