Showing all 2 results

OLIVOS SOAP POWDER FOR BABY GARMENTS & CLOTHES 500 GR

1,370 Lek
Me formulën e veçantë, sapuni “Olivos Pure Soap Powder” mbron lëkurën delikate të bebeve dhe është ideal për një pastrim të shëndetshëm. Falë formulës së tij të tretshme në ujë në ngrohtë, heq me lehtësi dhe efikasitet njollat. Me të mund të lani lodrat, jastëkët, çarçafët, mbulesat dhe perdet e dhomës së fëmijës. Sapuni “Olivos Baby Soap Poeder” është i pastër dhe tërësisht natyral. Është i përshtatshëm për larjen e duarve. Falë formulës me përmbajtje të lartë vaji ulliri, rekomandohet të përdoret me ujë të ngrohtë. I prodhuar me vaj të pastër nga rajoni i Edremitit. Ideal për larjen me dorë të rrobave delikate dhe veshjeve të bebeve. Pas larjes shpëlajini rrobat me ujë të bollshëm. Nuk përdoret në lavatriçe.

OLIVOS BABY BODY SOAP 100 GR

375 Lek
Sapuni “Baby Body” ka përbërës tërësisht natyralë. Pastron me shumë delikatesë lëkurën e ndjeshme të bebeve, si edhe parandalon tharjen e lëkurës duke ruajtur ekuilibrin natyral të hidratimit. Formula e tij nuk përmban ngjyrues, alkool, shkumë kimike apo agjentë të tjerë, as yndyra shtazore apo derivatet e tyre. Është në përputhje me nivelet e pH të lëkurës së fëmijës dhe hipoalergjenik. I testuar nga ana dermatologjike. Sapuni “Baby Body” ofron hidratim, shkumë të bollshme dhe funksion delikat pastrimi me përmbajtjen e vajit të ullirit 100% ekstra të virgjër. I prodhuar me vaj ulliri të pastër nga rajoni i Edremitit, sapuni “Baby Body” e ndihmon fëmijën për një gjumë të qetë, falë aromës delikate dhe përbërësve hidratues. Për lëkurën e bebeve është mjaft e rëndësishme që të përdoret një sapun hidratues. Dizajni i përshtatur me një litar të integruar, e lehtëson përdorimin e sapunit “Baby Body”.