Showing all 2 results

OLIVOS LUX SERIES ORCHID 3X100 GR

1,840 Lek
Zbuloni sapunët më të mirë për trupin, fytyrën dhe flokët. Kjo linjë cilësore me aromën natyrale të orkideve, ju ofron një aromë dehëse e të freskët natyrore, si dhe ju fal përvojën më të mirë të një banje çlodhëse. Seria “Lux” e linjës së sapunëve Olivos i fal lëkurës suaj pastërti, butësi dhe hidratim, me një aromë që zgjat. Sapunët me orkide të linjës “Lux” ofrojnë esenca të pasura dhe një pastrim delikat që e lënë lëkurën të pastër dhe mjaft të butë. Zbuloni sapunët më të mirë për trupin, fytyrën dhe flokët. Kjo linjë cilësore me aromën natyrale të orkideve, ju ofron një aromë dehëse e të freskët natyrore, si dhe ju fal përvojën më të mirë të një banje çlodhëse. Të paketuar me finesë, sapunët e linjës “Lux” janë ide fantastike për dhurata. Koncepti i kësaj linje është mjaft elegant i bërë me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër dhe esenca cilësore që pastrojnë trupin ndërkohë që ju ofrojnë një prekje luksoze. Sapunët e kësaj linje, të paketuar me kujdes, shkumëzojnë shpejt dhe e lënë lëkurën shumë të butë dhe me një aromë elegante që zgjat. Paketimi i këtyre sapunëve është shumë i veçantë, me mbështjellje të dyfishtë për të ruajtur cilësinë dhe aromën e çmuar. Seria “Lux” e linjës së sapunëve Olivos i fal lëkurës suaj pastërti, butësi dhe hidratim, me një aromë që zgjat. Aroma e sapunëve “Olivos Lux Orchid”, ju jep ndjesinë e një çlodhjeje dhe pastërtie afatgjatë.

OLIVOS LUX SERIES LAVENDER 3X100 GR

1,840 Lek
Zbuloni sapunët më të mirë për trupin, fytyrën dhe flokët. Kjo linjë cilësore me aromën natyrale të manushaqeve, ju ofron një aromë dehëse e të freskët natyrore, si dhe ju fal përvojën më të mirë të një banje çlodhëse. Të paketuar jashtëzakonisht bukur, sapunët “Olivos Lux Lavender” mund të jenë një dhuratë fantastike. Seria “Lux” e linjës së sapunëve Olivos i fal lëkurës suaj pastërti, butësi dhe hidratim, me një aromë që zgjat. Livanda ndihmon veçanërisht në qetësimin e mendjes, lehtësimin e shpirtit dhe çlirimin e stresit. Sapunët me orkide të linjës “Lux” ofrojnë esenca të pasura dhe një pastrim delikat që e lënë lëkurën të pastër dhe mjaft të butë. Zbuloni sapunët më të mirë për trupin, fytyrën dhe flokët. Kjo linjë cilësore me aromën natyrale të orkideve, ju ofron një aromë dehëse e të freskët natyrore, si dhe ju fal përvojën më të mirë të një banje çlodhëse. Të paketuar me finesë, sapunët e linjës “Lux” janë ide fantastike për dhurata. Koncepti i kësaj linje është mjaft elegant i bërë me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër dhe esenca cilësore që pastrojnë trupin ndërkohë që ju ofrojnë një prekje luksoze. Sapunët e kësaj linje, të paketuar me kujdes, shkumëzojnë shpejt dhe e lënë lëkurën shumë të butë dhe me një aromë elegante që zgjat. Paketimi i këtyre sapunëve është shumë i veçantë, me mbështjellje të dyfishtë për të ruajtur cilësinë dhe aromën e çmuar. Seria “Lux” e linjës së sapunëve Olivos i fal lëkurës suaj pastërti, butësi dhe hidratim, me një aromë që zgjat. Aroma e sapunëve “Olivos Lux Orchid”, ju jep ndjesinë e një çlodhjeje dhe pastërtie afatgjatë.