Si fabrika jonë dizenjon dhe përpunon produktet handmade

E bërë me dorë.

Sapuni handmade prodhohet i gjithi me dorë me kujdes dhe dashuri të veçantë.

Elementë shërues.

Bërësi i sapunit zakonisht përfshin elementë që i japin sapunit efekte shëruese dhe estetike.

Vaj vegjetal.

E bërë me vaj bimor dhe/ose yndyrna shtazore për efektet e tyre mbrojtëse në lëkurë.

Te punuara me mjeshtëri.

Produkti përfundimtar i prodhuar më tej paketohet me mjeshtëri sipas dizajnit të produktit.

Zbuloni se si sapuni organik Olivos prodhohet dhe shpërndahet nga fabrika lokale drejt të gjithë botës

Sapun i punuar me dorë me vaj ulliri ekstra të virgjër, 100% organik, kurativ dhe pa asnjë kimikat

100% ORGANIKE

Produktet nuk përmbajnë asnjë element sintetik apo artificial.

100% HANDMADE

Çdo gjë në dyqanin tonë është e bërë me dorë me përkujdesje.

PAKETIM I VEÇANTË

Çdo produkt paketohet me kujdes në mënyrë të veçantë dhe me gusto.

POSTIM KUDO

Ne kemi pika të ndryshme kështu mund të postojmë kudo me lehtësi.