Showing all 7 results

OLIVOS CLASSIC SERIES OLIVE OIL SOAP WITH LAVENDER 180 GR

520 Lek
Livanda parandalon rënien e flokëve kur depërton në folikulat e qimes së flokut. Sapuni me livandë është domosdoshmëri për shkak të vetive të tij relaksuese dhe çliruese të stresit. Sapuni “Olive oil” me përmbajtje livande ushqen lëkurën me copëza të vërtete livande brenda tij. Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët. Ndihmon në trajtimin e akneve, djegieve, tharjes së lëkurës, ekzemave dhe acarimit të lëkurës në mënyrë natyrale. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një dhuratë të natyrës, me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër, si një nga trajtuesit dhe ushqyesit më të mirë të lëkurës. Livanda parandalon rënien e flokëve kur depërton në folikulat e qimes së flokut. Sapuni me livandë është domosdoshmëri për shkak të vetive të tij relaksuese dhe çliruese të stresit. Sapuni “Olive oil” me përmbajtje livande ushqen lëkurën me copëza të vërtete livande brenda tij. Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët. Ndihmon në trajtimin e akneve, djegieve, tharjes së lëkurës, ekzemave dhe acarimit të lëkurës në mënyrë natyrale.

OLIVOS CLASSIC SERIES OLIVE OIL SOAP 180 GR

520 Lek
Zbut lëkurën. U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Është efektiv për shenjat dhe njollat e lëkurës. Përdoret për trajtimin e celulitit. Efektiv ndaj ekzemave, acarimeve të lëkurës dhe infeksioneve fungale. Vetitë kurative dhe zbutëse të vajit të ullirit njihen prej shekujsh. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Në Olivos, ne krijojmë produkte që janë të volitshme dhe multifunksionale po aq sa janë edhe efikase. Një larës unik për trupin, fytyrën dhe flokët. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një dhuratë të natyrës, me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër, si një nga trajtuesit dhe ushqyesit më të mirë të lëkurës. Vaji i ullirit është burim vitaminash për shkak të përmbajtjes së lartë të vitaminave A, E, D dhe K. Zbut lëkurën. U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Është efikas për njollat e zeza dhe shenjat në lëkurë. Përdoret për trajtimin e celulitit. Efikas në trajtimin e ekzemave, kruajtjeve dhe infeksioneve fungale. Vaji i ullirit njohët prej shekujsh për vetitë e tij zbutëse. Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët.

OLIVOS HERBS & FRUITS SERIES WITH ALOE VERA 125 GR

350 Lek
Sapuni me aloe vera i linjës “Olivos Herbs & Fruits” ofron lehtësim për djegiet e lëkurës dhe problemet e tjera të saj, duke nxitur qarkullimin e gjakut dhe ruajtur ekuilibrin e hidratimit. Ndërthurja e aloe verës me vajin e ullirit është kujdesi dhe ushqyerja më e mirë që mund t’i bëni lëkurës. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Aloe Vera është elementi i përsosur natyral për lëkurën. Ndërkohë që e zbut lëkurën dhe e pastron në thellësi, e pasuron atë me vitaminat e panumërta, mineralet, enzimat, aminoacidet dhe agjentët antimikrobialë. Sapuni me aloe vera i linjës “Olivos Herbs & Fruits” është perfekt për kurimin e djegieve të lëkurës, nxitjen e qarkullimit të gjakut dhe ruajtjen e ekuilibrit të hidratimit. Vaji i ullirit së bashku me aloe verën është kujdesi dhe ushqyerja më e mirë që mund t’i bëni lëkurës. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve.

OLIVOS HERBS & FRUITS SERIES WITH THYME 125 GR

350 Lek
Sapuni me trumzë i linjës “Olivos Herbs & Fruits” është nxitësi më i mirë i shqisave. I fal kujdesin e duhur lëkurës, duke i ofruar ushqyesit më të mirë, sepse vetitë kurative të trumzës njihen prej shekujsh. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Zbuloni përfitimet që keni nga aroma natyrale dhe e freskët e trumzës, duke përdorur sapunin me trumzë të linjës “Olivos Herbs & Fruits”. I harmonizuar me vajin e ullirit 100% ekstra të virgjër, sapuni me trumzë është nxitësi më i mirë i shqisave, trupit, fytyrës dhe flokëve. I fal kujdesin e duhur lëkurës dhe e ushqen atë me ushqyesit më të mirë, sepse vetitë kurative të trumzës njihen prej shekujsh. Sot, ajo përdoret gjerësisht për trajtimet mjekësore dhe kozmetike.

OLIVOS CLASSIC SERIES OLIVE OIL SOAP 150 GR

380 Lek
Në Olivos, ne krijojmë produkte që janë të volitshme dhe multifunksionale po aq sa janë edhe efikase. Një larës unik për trupin, fytyrën dhe flokët. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një dhuratë të natyrës, me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër, si një nga trajtuesit dhe ushqyesit më të mirë të lëkurës. Vaji i ullirit është burim vitaminash për shkak të përmbajtjes së lartë të vitaminave A, E, D dhe K. Zbut lëkurën. U jep volum dhe shkëlqim flokëve. Është efikas për njollat e zeza dhe shenjat në lëkurë. Përdoret për trajtimin e celulitit. Efikas në trajtimin e ekzemave, kruajtjeve dhe infeksioneve fungale. Vaji i ullirit njohët prej shekujsh për vetitë e tij zbutëse. Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët.

OLIVOS CLASSIC SERIES OLIVE OIL SOAP WITH OLIVE LEAF 150 GR

380 Lek
“Oleuropeina” substanca që gjendet tek ulliri dhe gjethet e tij është efektive në trajtimin e celulitit, falë vetive mbrojtëse dhe aftësisë për të rigjeneruar qelizat. Përveçse një antioksidant i fuqishëm, “oleuropeina” vepron si antivirale, antibakteriale dhe antifungale. Seria e sapunëve “Olivos Classic” ka në përbërje gjethe të vërteta ulliri. Minimizon formimin e celulitit dhe mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një dhuratë të natyrës, me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër, si një nga trajtuesit dhe ushqyesit më të mirë të lëkurës. “Oleuropeina” substanca që gjendet tek ulliri dhe gjethet e tij është efektive në trajtimin e celulitit, falë vetive mbrojtëse dhe aftësisë për të rigjeneruar qelizat. Përveçse një antioksidant i fuqishëm, “oleuropeina” vepron si antivirale, antibakteriale dhe antifungale. Seria e sapunëve “Olivos Classic” ka në përbërje gjethe të vërteta ulliri. Minimizon formimin e celulitit dhe mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Duhet ta theksojmë se vaji i ullirit 100% ekstra i virgjër dhe gjethet e ullirit janë dy nga sekretet e bukurisë. Ruajeni bukurinë me gjethet e ullirit!

OLIVOS CLASSIC SERIES OLIVE OIL SOAP WITH LAVENDER 150 GR

380 Lek
Livanda parandalon rënien e flokëve kur depërton në folikulat e qimes së flokut. Sapuni me livandë është domosdoshmëri për shkak të vetive të tij relaksuese dhe çliruese të stresit. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Ndihmon në trajtimin e akneve, djegieve, ekzemave dhe acarimit të lëkurës në mënyrë natyrale. Olivos ka kënaqësinë t’ju ofrojë një dhuratë të natyrës, me vaj ulliri 100% ekstra të virgjër, si një nga trajtuesit dhe ushqyesit më të mirë të lëkurës. Livanda parandalon rënien e flokëve kur depërton në folikulat e qimes së flokut. Sapuni me livandë është domosdoshmëri për shkak të vetive të tij relaksuese dhe çliruese të stresit. Mund të përdoret për larjen e trupit, fytyrës dhe flokëve. Sapuni me livandë ushqen lëkurën tuaj me copëza të vërteta livande në përbërje. Mund të përdoret për trupin, fytyrën dhe flokët. Ndihmon në trajtimin e akneve, djegieve, ekzemave dhe acarimit të lëkurës në mënyrë natyrale.