Blog, Oferta, Skin Care

Spa dhe Hammam me produktet Olivos SPA

Vendndodhja: Bamboo Spa Hammam, Rogner Hotel
Produksioni : Fatjon Kapllanaj
Models: Iva Tiço, Fjodora Fjora

Instagram: https://www.instagram.com/olivos_beauty_care/
Facebook: https://www.facebook.com/OlivosBeautyCare
Website: https://olivos.al

OLIVOS janë produkte artizanale me bazë vajin e ullirit. Të prodhuar me një cilësi të lartë, ata ofrojnë mbrojtje dhe kujdes ndaj lëkurës për shkak se të gjithë përbërësit e tyre janë organikë dhe cilësorë. Të gdhendur me kujdes dhe elegancë, produktet OLIVOS janë të përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurave, duke mundësuar pastërti dhe gjallëri jo vetëm për lëkurën dhe flokët, por edhe për mendjen dhe shpirtin.

Një brand unik dhe gjithëpërfshirës, me një linjë të veçantë dedikuar edhe lëkurës delikate të bebeve, OLIVOS vjen për herë të parë në Shqipëri në qendrën e njohur COIN, pas suksesit në 30 vendet më të zhvilluara të botës.