Rreth Olivos

Olivos 100% Sapun Organik

Sapunët e punuar me dorë

Sapunët Olivos me vaj ulliri janë produktet natyrale artizane të bëra për banjën dhe trupin për të zbutur trupin, mendjen dhe shpirtin. Prodhimi i sapunëve me vaj të ullirit me cilësi të lartë dhe të shëndetshëm kërkojnë ekspertizë, si dhe përdorimin e përbërësve me cilësi të lartë. Sapunët e Vajit të Ullirit janë produkte shumë të jashtëzakonshëm nga të cilët vaji i ullirit i përdorur në prodhim është një përzierje shumë e veçantë e pastër e Rajonit Edremit. Olivos promovon një mjedis të qëndrueshëm dhe një cilësi të lartë dhe bukuri dhe kujdes duke përdorur përbërës të zgjedhur, natyralë dhe organikë të zgjedhur me rezultate të dobishme. Ne besojmë se të gjithë sapunët natyralë duhet të jenë të bukur, funksionalë dhe elegantë për t’u përdorur. Të gjithë sapunët tanë kanë një efekt natyral të kujdesit dhe të fortë në lëkurë dhe shpirt. Për sa i përket përzierjes unike të vajit të ullirit dhe esencave ekstra të virgjëra, marka jonë është unike në treg. Olivos janë krenarë t’ju ofrojnë sapunë të punuar me dorë.

Përfitimet e Vajit të Ullirit

Përfitimet e vajit të ullirit për lëkurën ishin të njohura në mesin e njerëzve antikë. Vaji ekstra i virgjër i ullirit, krejt në vetvete, është një nga sekretet më të mira të bukurisë. Vaji i ullirit përmban antioksidantë kryesorë të cilët funksionojnë si pastrues, hidratues dhe mbrojtës i lëkurës. Këto antioksidantë kanë aftësinë natyrore për të stimuluar qelizat dhe për të marrë lëkurën në një gjendje më të fortë, më të butë dhe më të shëndetshme. Vaji i ullirit riparon dhe rinovon lëkurën që i ekspozohet diellit, ndotjes së ajrit dhe rreziqeve mjedisore të ditëve moderne. Vaji i ullirit është një depo e pasur me bukuri që ju ndihmon të dukeni më të rinj dhe ta mbani lëkurën tuaj të përsosur.

27/5000 100% vaj ulliri ekstra i virgjër

Shtypja duke përdorur vetëm 100% vaj ulliri ekstra të virgjër në prodhimin e sapunit kërkon përvojë të caktuar dhe pajisje speciale. Duke përdorur përzierje të veçantë të vajit të ullirit dhe përbërësve natyrorë, përzierja testohet nga artizanët tanë dhe ekspertët me standarde ndërkombëtare. Pas provave, sapuni përpunohet përmes atomizatorit, thahet me lagështi 17-22% dhe përgatitet të përpunohet.

Procesi i prodhimit

Për dallim nga procesi i ftohtë, me përdorimin e procesit të nxehtë ne harmonizojmë të gjithë përbërësit në mënyrë efektive për të prodhuar sapunë me performancë më të lartë me përbërës shumë të integruar dhe me cilësi më të lartë. Në metodën tonë të procesit të nxehtë, përbërësit janë të ekspozuar ndaj nxehtësisë dhe gatuhen përmes procesit të saponifikimit, uji i tepërt avullohet dhe të gjithë pjesën tjetër (vaj ulliri, barishte botërore dhe esenca) harmonizohen plotësisht në mënyrë që të japin banjë efektive dhe të këndshme. Bilanci i lagështisë së sapunëve rregullohet përmes proceseve speciale të zierjes dhe tharjes të cilat përgatiten me një formulë të veçantë. Gjatë përzierjes, shtohen ekstrakte bimore dhe më pas ato përpunohen përmes gatimit dhe trashjes. Pastaj, sapunët janë formuar në presione specifike për peshat e tyre, rirregulluar në rafte dhe ato priten edhe një ditë. Sapunët, të cilët marrin miratimin, pastaj çohen në procesin e paketimit. Paketimi kryhet nga punëtorët me përvojë me dorë.

Related Posts