Blog

Santa Style sjell nga Lindja sekretet e bukurisë dhe mirëqenies së Sulltanëve

Santana Çomora, një emër shpesh i lakuar jo vetëm nga ndjekësit dhe miqtë e revistës Living, por edhe mes njerëzve të botës së modës dhe bukurisë në kryeqytet. Kryeredaktori i modës i revistës pionierë për të jetuar bukur dhe me stil, në çdo veshje të saj, plot finesë dhe bukuri, duket se i imponon padashur asaj për të admiruar atë që përcjell!

Në Living, Santana na ka zbuluar dhe prezantuar me shumë personazhe të rinj, njerëz që bëjnë modë dhe kanë ndikim, por pa e kuptuar atë, ajo vetë është bërë një personazh, një pikë frymëzimi për njerëzit që e duan modën. jo vetem. Bota e mediave duket se është habitati i Santa sepse përveç rolit të saj në revistë, ajo ka qenë përgjegjëse për 11 vjet për atë që transmetohet në kanalin SUPER HD, atë të filmave premierë në platformën Tring. Për një vit, ne gjithashtu e ndjekim atë çdo javë në Santa Style, ku vetë kryeredaktori i modës ishte personazhi i kolonës.

Ajo erdhi me këshilla praktike, kombinime dhe sugjerime për të gjithë miqtë e Living dhe artikulli çdo të dielë në të Dielë mezi po pritej nga ndjekësit. Jo shumë kohë më parë Santa ndaloi të azhurnonte këtë kolonë, dhe mungesa e saj u ndje! POR, prapa kësaj tërheqjeje qëndron një arsye e fortë! Si një person i lindur nën shenjën e Bricjapit, i cili e do punën, Santa vështirë se qëndron in kot ’pa shumë zhurmë, bashkëpunoi për të sjellë për herë të parë në vendin tonë, markën OLIVOS të produkteve artizanale, kurative, pa kimikate dhe plotësisht organike ! Lidhja e saj me aromat e mira dhe sapunët artizanal është e hershme dhe kushdo që e njeh Santa e di që para se të vërejë imazhin e saj, së pari do të nuhasë parfumin.

Sapunët delikat për fytyrën, të fytyrës me vitamina dhe krijime të tjera, setet unike ku ju mundësoni e luksit gjatë dushit përvojën, dëshirojeni foshnjave, meshkujve apo natyrave të llojeve për të bërë, problematike apo jo, do të përdorni edhe pandarë e rutinës suaj.
Produktet e shitura në më shumë se 30 vende për tu vizituar, do të keni mundësinë të gjeni më shumë dhe në vendin e duhur! Kënaqin çdo shije të kërkimit, do të mos e lejoni më shumë veçse vizitoni faqen e internetit – në gomë, profilet në rrjetet sociale e më shumë dhe në disa pika shitjeje në Tiranë!

Related Posts