Oferta

PROMO PËR 8 MARSIN – CLUB FM

💐Të gjitha nënat, gjyshet apo mësueset meritojnë një OLIVOS në festën e tyre! 🎁Ndaj ne kemi menduar t’ju ofrojmë një larmishmëri produktesh dhe setesh të cilët përveç aromave fantastike floreale kanë edhe veti antibakteriale e kurative tepër të rëndësishme për shëndetin tonë! 📍Për të gjithë ju që jeni ende në dilemë çfarë do t’i dhuroni, OLIVOS sjell në COIN setet me super paketime 😍 PS: Mund t’i përfitoni falas nëse gjeni përgjigjen e saktë në emisionin e mëngjesit në Club FM😁