Blog, Skin Care

E ‘URREJA’ TË MERRJA SAPUNË SI DHURATË, DERISA ZBULOVA PRODUKTET OLIVOS

Festat nuk do të kishin kuptim, nëse nuk do të shkëmbenim dhurata me njerëzit e dashur. OLIVOS ju vjen në ndihmë, atëherë kur të gjithë janë në mëdyshje se cila do të ishte dhurata ideale: ajo që çdokush do të dëshironte të merrte apo të dhuronte. Setet e personalizuara me produktet OLIVOS do të jenë zgjidhja më e mirë për të dhuruar pastërtinë dhe aromat dehëse të tyre.

Set për mamin -Best Mom -Sapuni i lëngshëm me mjaltë -Seti Ottoman Bath (2 sapunë + 2 pluhura aromatikë)

Set për mikeshën -Ottoman bath -Sapun anticelulit -Seti Orkide (3 sapunë aromatikë)

Set për ATË -Sapuni LOVE -Men Care -Bittim (për flokët)

Set për bebin -Sapun për trupin e bebit -Sapun për larjen e rrobave -Pluhuri i zanave për flluskat në vaskë

Për të gjitha setet 10% ulje deri më datën 10 janar

Marrë nga: Living Media